30/5-08

image37      image39
                        Originalet med stil                                   Kopian som skulle behöva lite träning



Hmm, hur har dagen varit? Jo, jättebra. Först började skolan väldigt sent så jag hann sova. Det var det bästa, i skolan var det till och med bara chill med cabaret träning. Kanske inte så mycket till det idag. Slapp min redovisning så Michelle körde mig till stationen för vidaretransport till Helsingborg. Träffade Linnéas danskompis Peter och fiklade med dom två på det nyöppnade Espresso house på Kullagatan. En av Peters många inspirerande idéer var att lägga sig och skrika på Kullagatan, vilket jag någon gång ska prova. Med så mycket folk som möjligt där.

image42  
                                       Jasså fröken?!

image43
                   Inspirerande förslag-Peter!


image44

                                                                    Siggelito och Storasyster das ego ;D



    Helskön buss körde förbi när jag väntade på Michelle :) 




Vidare hem till Linnéa och gjorde lite armband, jag vet. Min kreativa sida tog verkligen över idag, ett blev helt okej faktiskt. Nu ska jag snart käka och så, sen ska jag nog hem till mr. Engström för lite chilling.

29/5-08


SCHOOL'S OUT (eller ja, halvt)

Nu är det klart, skolan är nästan över. Jag är helnöjd med mig själv och nu ska jag skaffa mig ett liv och ni kommer få sluta läsa om min skitskola i min underbara blogg som jag ska uppdatera ännu flitigare nu! Såvida jag inte hittar nåt annat att spendera min tid på. Jag har precis kommit hem från en sommarkonsert med kulturskolan, and oui! I'm a bandgeek. Jag spelar tvärflöjt och har gjort det nu ett tag, närmare bestämt i 8 år kom och min lärare fram till i går. Det gick helt okej, spelade inte fel eller sådär. Dock var där några ungar som höll på att ha ihjäl publiken samt förstöra deras instrument med deras musik. Det var fruktansvärt att lyssna på! Kunskapsskolans stora talang Sofie Edlund (Larsson?) spelade piano, det var väldigt vackert måste jag säga! Satt där och kände mig väldigt känslosam, fråga mig inte varför men det kändes som att sommaren var påväg för det var avslutning där och snart slutar allt...Skolan, träningen och sommaren tar vid. Känns lite så sorgligt men ändå himla bra!


 Emilia by the piano!! Och ja, med sin fina flöjt i handen :)


image31

Det snälla cabaret-uppvisnings-gänget på stora mattan och vilar sig efter ansträngande dag och dans.
Ni är bra tjejer!


Igår idag och imorgon...alla har en sak gemensamt, de innebär cabaret träning med hela uppvisningsgruppen som är såååå lovely. Alla är så produktiva och alla går verkligen in för det gemensamma målet att vi ska ha en bra cabaret. Om ni känner av ironin så är ni duktiga, för det är just vad det är! Ingen vill samma sak och alla hackar på alla. Det är hemskt, men det ska nog bli bra i slutändan! Just nu sitter jag och hjälper Robin med hans steg 30 i engelska, jag får nog aldrig nog av skolan men ja, jag är på bra humör idag. Skulle gärna vilja höra deras redovisning imorgon. Men det förslaget var inte så uppskattat. Ska nog kunna smöra mig in hos Maria, det är kul och lyssna på folk som pratar engelska. 


 Work it Elin, go go!
 Vad cabretgänget gör när de egentligen skulle bruka allvar och öva på sina moves!
 Nu så! Här är vi igång på riktigt, avslöjar inte numrets titel. Det blir en överraskning, alla är SÅÅÅ förväntansfulla jag vet!!
 Slappgänget ;) De kom igång senare :) Fast jag måste erkänna att mattan är riktigt bra alltså!
 Slutligen en avslutande bild med namnet på Sveriges underbaraste rockband. Vi älskar er!



So long!!

28/5-08

Uppdateringar från msn.se

Ja jeflar!! Kolla in vädret för helgen, 27 grader på Söndag. Joss's lada blir finfint denna överheta dag: http://vader.se.msn.com/local.aspx?wealocations=wc:SWXX0017#details

image28Hade du betalat 35000 spänn för detta objekt?

Känns som att denna telefon är fett överskattad, 35000 spänn för en telefon signerad Dior? Som om de pengarna inte skulle behövas på andra ställen i världen?

Jag blir extremt arg över denna lyxkonsumtion. Kände att jag behövde avreagera mig.

Fick mitt betyg från matte a kursen nu, ett litet gulligt Vg blev det. Ändå helt okej, läste även upp mitt tal idag. Tror att det gick helt okej. Hmm, sista inlämningsdag imorgon...känns som att det är det här som har varit mitt liv i 4 år som nu helt plötsligt ska knytas ihop. Lite scary, men det är snart över och sen är det bara massa chill och Fran

27/5-08

image25


iLIKE!!


Fedt överskattat med skola vill jag tala om. Var även hos tandläkaren, inga hål där inte! Duktig flicka. Nu ska jag sätta igång med mitt lovely speech som jag ska speecha upp imorgon. Fick som sagt skoltröjorna igår, big happening. De syns på bilden. Nu ska jag speecha vidare och skaffa mig ett lite bättre lif. Vi hörs och ses

So long!

26/5-08

Jag står inte ut med det svenska vädret, inge nog med att det ska ösa ner hela dagen så ska det även blåsa och göra mig ännu mer sjuk. Livräddade idag till och med, vad gör man inte för sitt jäkla idrottsbetyg. Det dränkt ett antal gånger och höll på att få upp allt vad vår trevliga skolmatsal hade att erbjuda idag i vattnet. Inte helt mysigt nej! Gick hela vägen tillbaka till skolan från badhuset för att träna till vår lovely cabaret, inga kommentarer när det gäller min dans. Jag skulle nog kunna fatta det om jag hade brukat lite allvar, men jag ser ju för jäkla kul ut det vet jag om.

Skrev till lite i mitt tal så jag kan tråka ut MVG-eleverna i åk 9 när det är das för tal på onsdag. Om de inte somnar till en utläggning om varför Strindberg är en så fantastisk författare så vet jag att jag har lyckats. För det är tråkigt till och med för mig. Dagens ugdomar alltså, kan inte uppskatta fin litteratur!

Nähä, nu är det nog dags att gå upp och lägga sig så man slipper plugga mer matte, ja jag vet att klockan bara är sisådär 8 på kvällen, men seriously? Jag skulle behöva sova ännu tidigare för att palla hela vår tråkiga skola! Dagens braiga grej var väl att skoltröjorna kom. Mitt namn syns på ryggen (Y).Dessutom är jag och Anabanana de enda i hela åk 9 på kunskapsskolan som har röda tröjor. Det är respekt det vänner, även vårt skämtfoto idager var ju jättebra! Känn ironin, jag ser ut som att jag ska ha ihjäl någon eller något ännu värre.

Btw kan MARTYNA inte lägga in en länk i sin blogg, Maartyna är kass! ;D

So long!!

25/5-08 Mors dag!!

Congratulation Mutter!!

Käkade precis väldigt god morsdag middag med hela familjen. Det var jättegott och vi käkade utomhus för första gången i år på vår altan, väldigt fin utsikt idag vill jag påpeka.

image3

En liten bild på Håkan förgyller dagen, även fast jag mest lyssnat på Stones idag @ Anna's. Måste faktiskt medge att de är bra, inte varit så förtjust i dem innan. Fixade klart vårt etik/moral-uppdrag, detblir säkert jättebra.

!OBS! Imorgon är det spexfoto i skolan, och 9:1 måste betala 300 kr till Michaela för skoltröjorna har kommit. !OBS!

Nej nu ska jag fixa lite inför imorgon, ska även livrädda så jag

24/5-08

Inte riktigt frisk som en nötkärna idag nej. Vet inte vad det kan bero på, det har ju varit jättevarmt på sistonde och inte borde jag då bli snuvig tycker man ju. Men jag hoppas vekligen att jag slipper ifrån den värsta sjukdomen av de alla: Förkyldning med stort F.

Ni som inte tänkt att titta på Eurovision song contest ikväll för att det är en skittävling och för att ni är av den uppfattningen att man inte kan tävla i musik (Ja, jag vet lite av dessa argument stämmer ju faktiskt) kan ju ändå slippa undan med kommentaren "Men jag kollar bara för att Björn är med" ikväll. För det är just vad han är, Björn Gustafsson ska läsa upp svenska folkets röster i kvällens tävling. Jag tycker att det är skäl nog att kolla.
Mitt i allt politiskt röstande så kommer vårt lilla ljushuvud in och bara är sådär underbar. Det är vad jag kallar underhållning. Jag vet, jag har ett weird tförhållandesätt to Björn, men jag kan inte hjälpa det.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article2535525.ab

23/5-08

image21












Snälla, snälla ge mig! :)

image22

Jag tror jag behöver ett par av dessa också.

Hmm, ska nog be mamma gå in och kolla min blogg. Då hade hon förstått att jag behöver detta :)
Slapp dag idag, gjorde inget i skolan jo lite grann om abort. Ganska intressant ändå, spelade även brännboll. Jag måste nästan berätta att jag kickar ass på brännboll. Mina slag känns ju som om de har gudarnas välsignelse eller något. Poetiskt jag vet, men det var ironi på hela det där om brännboll. Jag suger rent ut sagt, ska nog gå upp och mysa lite med familjen. De behöver mig precis som jag behöver ett par wayfarers right now!!

So long

22/5-

image17image18

Sommarklänning, denna är från Rules by Mary. Tyckte den var lite söt :)

image19
Denna var också fin, men jag vet inte om jag gillar färgerna.

I alla fall.
Lägger ner min matte nu, pallar absolut inte det. Satsar på musiken istället. Har tränat fys idag, inte fullt lika jobbigt som igår men ändå. Pluggade lite precis, skrev klart mitt adorable speech om Strindberg som någon garanterat kommer somna till. Nu ska jag göra något vettigt.

Tack & Adjö.

21/5-08

image14

Jefla onge :)
Tråk dag idag, jobbig fys. 14 varv på löparbanan= vilja att spy och knäont. Satt på bussen hem och busschauffören hälsade och gav mig min biljett. När han sedan skulle byta av sitt skift så skulle han kolla igenom bussen så att den såg okej ut. Tidigare hade ett gäng yngre killar med utländsk bakgrund suttit där jag satt, uppfört sig riktigt bra och det var inget problem alls. Det slog mig sedan att busschauffören nog måste brinna för sitt jobb efter att han gjort uttalandet "Här är ju snyggt, det är kul att se att killarna har skött sig, riktigt kul faktiskt". Typ dagen händelse eller något. Så tråkigt har jag haft. Men nu ska jag ta mitt liv samman och plugga lite amtte, jag förstår mina andragrads ekvationer. Dagens andra höjdpunkt.

So long!

20/5-08

image13


Slapp dag idag, ganska tråkig skoldag. Vet inte riktigt hur mycket jag gjorde vad gäller matten men...det löser sig. Dagens största upptäckt blir därför en ny låt, eller ny och ny? Urgammal och har alltid funnits med, men absolut en ny favorit.

Kent - Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

Jag gillar detta skarpt, ska nog lyssna lite till så jag kan komma i stämning inför min stundande skitmatte.
Fyfasen vad kallt det blivit på sistonde och bara för att det är sisådär 5 ½ vecka kvar tills vi (mon ami et moi dans la pic, yes vilken french här ja!) åker till rivieran!! Det är så vi gillar det:)

So long!!

18/5-08 Grattis syster!

Happ!

Släktkalaset över nudå! Massvis med presenter, det gillar jag. Ska kolla på OC säsong 4 nu faktiskt, lite efter men den är egentligen Karolinas eftersom hon har blivit mer eller mindre besatt av denna underbara serie.

Simning och slingan imorgon med skolan, jobbigt att ta med kläder. Dock ingen is efteråt så slipper bära med två väskor. Nä jag har inget annat att dela med mig av just nu, ska gå upp och säga hej då till de sista som är kvar här :)

So long!

17/5-08

image11

Älskar bilden!

Jag skulle bara vilja berätta att gårdagen var helt chill, inget speciellt hände. Imorse vaknade jag rätt så tidigt, mamma och pappa skulle tydligen iväg och fixa inför det stundande släktkalaset imorgon. Mamma sa att vi blir runt 30 pers, orka? Jaja, kan bli kul att få lite presenter i alla fall. Sen kommer äl antagligen minikussen Thor, han är alltid ett plus. Än så länge har jag bara städat lite på rummet, kollat tv och käkat. Inte så händelserik Lördag där inte. Ska snart iväg och handla mig en klänning som jag sedan innan velat ha så jag hoppas den finns och att den är lika snyggo som innan.

Ikväll är det först sista träningen för iår, lite sorgligt men ändå skönt. Kommer ändå träffa alla på fysen om en vecka igen så det är rätt lugnt. Vi är ett segdraget gäng, man blir inte av med varandra så lätt ;) Ska träna 1 ½ timme och sen bär det antagligen av till Elin för lite chillning. Kanske, fast inte helt säker ännu. Mamma ville ha mig hemma, och på ett sätt känns det som att jag borde lyssna på henne lite grann idag. Aja får se.

Nu får jag nog klä på mig så vi kan åka, pappa börjar bli otålig. Orkar inte länka idag, får göra det imorgon eller nåt. Ändå ingen som trycker på länkarna.

So long!

16/5-08

image12


Godkväller!!

Just got dissed by Linnea :*  Ska väl dega istället i think, fetetrötter efer skoljoggen idag (23.29 på 5 km, stolt!) Tränade även direkt efteråt, hmm...Hur bra gick det? Behövdes inte spolas efter jag hade varit igång. Jätteblank polerad var isen.

Pratar med Elin just nu, blir nog lite Guitar Hero tonight med henne istället. Trevligt, om någon känner att den vill joina oss i vår tuffhet så får ni gärna slå en pling. Vi är öppna för förslag :)

Ja, idag då? Först skolan, tråk. Sen den fruktade skoljoggen, det gick väl helt okej. Tror jag var snabbast tjej i 9:an iaf, små skitsjuor sprang om mig...Död åt dom! Nej, det är kul att se att det är lite tjejer som springer bra också. För förr om åren har det varit katastrof, typ mer än hälften av alla har kommit in på G. Det är inte ett bra snitt för en skola. Nog gnällt om det, Pelle är nog den skönaste läraren nånsin. Om man någon gång ska ha en förebild om man ska utbilda sig till lärare så är det Per Grumert. Han tar ju allt till en helt ny nivå, tackar för den trevligaste uppvärmningen av frasen "Heja!" idag. Även stationen Pelle var väldigt uppskattad, mest för att han hade musik och vatten. Nog pratat om det, det var jobbigt hur som helst.

Sen isträning, ja...dåligt är nog enda ordet. Gnälliga föräldrar som inte respekterar våra omklädningsrumsregler och leker med sina ungar där vi ska byta om är helt klart ett stort minus. Inte nog med att de intog vårt "space" så hade dom mage att vara otrevliga när vi snällt bad dem att avlägsna sig. Underligt hur vuxna människor kan bete sig så.

Sov en timme framför tv:n, vet inte om jag har skickat ännu ett sms i sömne till Anna. Det är lite scary, som om du har fått något så fattar du varför. Jag vaknade sen tillslut av att jag låg och grät i sömne, eller medvetet jag vet inte, till Hallelulja som spelades på tv. Läskigt det med, men jaja. Nu ska jag sätta igång Guitar Hero så ska Elin få sig en ordentlig match.

picnik.com
Skön sida till bildredigering.


So long!
Emilia

15/5-08



image9







































image10







































Absolut sommar nuva! Bilder med bikini (inte här) och solnedgång, och jag gillar det skarpt.


VG på nationella i matte, ändå rätt bra. Fett arg var jag först, men jag insåg att jag ändå kan få MVG om jag jobbar upp mig :) Elin fastnade i bebisgungan idag, hmm. Ja, är man liten så. Appropå bebisar har det varit två stycken sådana på skolan idag, en Siggelito (Sigge) och en lärares son som jag inte har en aning om vad den heter. Söta, söta även om jag inte brukar vara så stort fan av små pluttisar så vida de inte heter Thor och är min kusin.

Ska snart träna nuva, bara isträning idag. Skönt, sprang och gjorde fys igår innan jag och Elin badade. Det är rätt skönt att jag bara har 3 isträningar innan isen är slut. Sen är det bara fys, ska ändå bli rätt så kul. Ska stå nån lutz idag så jag slipper ha det hängande över mig hela sommaren.


Sen ska det pluggas matte, och ladda inför skoljoggen som jag tar väldigt seriöst på. Men jag tycker att om man har förmågan att springa snabbt så varför inte göra det och istället skita i det som alla andra seriösa på Kunskapsskolan i Landskrona? Dessutom ska jag ta ut min ilska över Christians hånflin när han insåg att han hade fått bättre betyg än mig på matten imorgon när jag springer.

Inbjudan till balen (festen?!) kom idag, typ några veckor försent kära åttor. Dessutom kan man ju inte springa imorgon eftersom att man ska göra nåt jätte ansträngande efter. Typ shoppa! Klick på det!!

Jaja Winnerbäck är tillbaka, sommartecken där med. Kom Änglar får en att rysa i hela jäkla kroppen och därför ska jag lyssna på den nu :) Samma gäller duetten med Miss Li - Om du lämnade mig nu. Elegi och Kom ihåg mig är också klassiker :) Lägger länkar längre ned.


Lars Winnerbäck - Elegi     http://youtube.com/watch?v=fxKH_9nEQAI
Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig    http://youtube.com/watch?v=YWkI4zQDzY8
Lars Winnerbäck & miss Li - Om du lämnade mig nu    http://youtube.com/watch?v=rWUmyXknwpc
Lars Winnerbäck & Lisa Ekdahl - Kom Änglar   http://youtube.com/watch?v=BXAe4xruJNI

So Long!!

14/5-08

image7

Haha, en "gammal" bild. Kanske en månad sen, kallt var det i alla fall...som tusan!

Men jaha, skola idag var det ja! Segt att komma igång efter vårt lilla "lov" på 4 dagar istället för 2. Men helt okej, gjorde lite matte och redovisade två steg, det var skönt att bli av med det. Bara 2 veckor kvar nu, men men. Sen är det över föralltid. Skoltröjorna är nu beställda, de blir säkertbra. Btw, vem har skrivit PUTTE som namnteckning på baksidan? Förklara för mig vem i min klass som nånsin blivit kallad för PUTTE?!

Kollade precis på en film från valborg som jag inte sett innan på min kamera, ja jag ska inte nämna vem som skriker högst av pågarna till "I feel like a woman". Käkar även digestive och dricker mjölk just nu samtidigt som jag försöker komma på om det är vettigast att springa innan eller efter isträningen idag, gissar på det sistnämna. Ska ut och sola om ett tag, det är ju sånt sommarväder här i söder. Det är snart sommar, det är även snart skoljogg. Närmare bestämt på fredag eftermiddag, hmm...vi springer så bra vi kan, sen får det gå som det går.

Fick bara VG på min vackra bild, ska komplettera omgående eftersom jag absolut inte kan leva med ett VG i bild som jag är en sådan stjärna på. Nej, det är faktiskt mest för min egen skull, not! Men iaf, vad gillar ni bilden? Den är fräsig som tusan. Jag ska även passa på att tipsa om Kunskapsskolans duktigaste tjej vad gäller musik, Sofie Edlund. Hennes myspace-sida uppdateras inom kort med underbar musik. Jag kommer absolut att lyssna på den, gör det ni också ;)

myspace.com/almasofie

So long!!

13/8-08


image4



Världens skönaste musiker finns i Sverige! Mer Hellström åt folket!! För en lång lång tid, är en mycket bra låt och detta kommer låta klyschigt men jag älskar den faktiskt. Lite sorgsen, men ändå underbar!! Det äro sommar nu folk! Gläd er åt detta och dyrka solen på ett övernaturligt sätt, tycker jag i alla fall!


Matte A prov precis, kan ha gått bra. Kan också ha gått mindre bra, men vi får hoppas på det förstnämnda. Har precis varit på konsum och apoteket och Anns har fixat stuff. Soligt värre ute! Käkade även en vaniljmunk för att toppa känslan. Någon äcklig krusbärssmak på MER:en blev det också. Inte bra alls! Nu är det tyvärr plugg som gäller, ska kanske även ut och rasta mig själv på studsmattan, kärlek till den! Hej Emilia är 10år igen!

Träning ikväll, sen är det skola igen på Onsdag. Känns ändå helt okej, måste komma igång nu så jag kan få de dära förbaskade betygen som har varit mitt liv de senaste 4 åren. Men ja, life's a bitch. Sugen på att bada till 100% dock lite för kallt idag, men det kommer väl.

dagens länktips:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=83860389

Nej! Nu ska jag käka frukost och göra lite matte till, vi hörs och ses vänner!
So long!

12/5-08

Jaha! Jag har en blogg här också. Jag tror jag ska använda den iställetför min andra som vi inte ska nämna vid namn. Tillbaka efter 1 år borta fån bloggvärlden är jag här, som en liten nybörjare. Borde egentligen sitta ute i det härliga vädret men jag skippar det för denna underbara blogg.

Ingen träning idag, jasså jasså. Skönt faktiskt. Ikväll ska jag på ett infomöte om min språkresa till Frankrike i sommar. Det ska bli väldans skoj vill jag tala om. Kommer bli som en av dom dära modellerna i reportage om franska rivieran: totalt utseende och pengafixerad bitch med stråhatt. Ja men, vad kan man göra åt saken? Det är tragiskt, men jag ser fram emot resan ändå.

Myggorna är igång igen, usch och blä. Ett lår som innan var rätt stort är nu gigantiskt, det är fruktansvärt vad en liten bit skinn kan svullna upp och värka. Ska nog fixa någon medicin mot det, någon som vet nåt bra alternativ? Jag övningskörde för första gången igår. Det var allt lite läskigt, men jag fixade det. Kröp fram i ettans växel på en grusväg utan gas. Man måste ju börja någonstans.

Nu ska jag fortsätta med min nobelpristagar nominering för litteraturpriset. Ohja! Det låter frestande jag vet, sen blir det nog en sväng ut i solen och ner i stan. Det gillar jag skarpt, måste ha nåt att ta på mig ikväller.
 

Ta er en titt på min förtjusande bilddagbok när ni ändå är igång.
envitipodsladd.bilddagboken.se

Tack & Adjö!


RSS 2.0