Första advent

Jag tror bestämt det är Söndag, det stämmer. Har redan pluggat till Biologiprovet som är på torsdag (bara så ni vet är klockan bara 12 än så länge och jag har redan pluggat, cred?) och nu ska jag snart sätta på mig min blårandiga tröja och dunjacka (emilia när hon är som bäst) och bege mig till Malmö. Jag ska se Jesus Christ Superstar med skolan, eller ja...vad är det? Jag och Olivia från vår klass, och några till, känns inte som att jag vet vilka det är. Sorgligt nog...

Idag är det första advent, lite småläskigt. Mamma har satt fram ljusstakarna och det blir bara mörkare och mörkare. Nej nu ska jag bege mig!

/EMILIA

Lulu, Jenjen, Fanfan och moi!

Det är det som gäller vetni! Vi ska ut ikväll, det ska bli toppen! Förresten sa jag att vi är i Köpenhamn, i Jenny och Linda's lägnehet i Nyhavn. Jag klagar inte. Idag hade vi ett väldigt trevligt möte, vårt fotbollsteam kommer att hända. Bara så ni vet! 

So long! 
Emilia

If you never try, you'll never know

Hmm, snabbt nurå. Jag är peppad, jag fryser, jag har sett 10 polisbilar i Landskrona idag och jag är sjukligt trött på Sveriges gråa, regniga klimat. Vi ska flytta till Pildamm nästa år, det är deprimerande. Tack till renoveringen av Borgar.

Melina skickade precis en jätterolig inspelning från gbg, det är en diskussion om vem som är bäst i oth av Peyton och Haley, och ja. Jag kan ju inte direkt säga att jag har så värst bra argument. Hahah, den är väldigt underhållande, jag ger killen i fråga en rejäl omgång (ja jag skriker åt honom, om något om en social science lektion. nu förstår jag varför han inte gillade mig).

Love love!


Valvaka

Någon mer som ska tillbringa hela natten framför dumburken och följa det dumma folkets röstande? Jag vågar inte sia om framtiden men hoppas starkt på att Obama får med sig majoriteten av folket mot en förändring. Oj vad poetisk jag blev. Nu ska jag i alla fall skala ännu en klementin och sätta mig på plats, kan möjligtvis behöva lite kaffe imorgon bitti. Kan kanske unna mig en chailatte på stationen innan historielektionen som börjar 08.30. Häerligt!



Halloween har ju passerat, såhär fina var vi! :)


Btw, gissa vem som har fått sitt första braiga IBbetyg? Emilia Andersson! Hon fick minsann å dar en stark 5:a på gränsen till 6:a (som såklart är max) på sin svenska uppsats. Oj vad energin till att plugga kom tillbaka!

So long!

RSS 2.0