the fun run

                                       

slutsats: vi hade en bra kväll.


svenska språket,

...innehåller inte denna meningen:

"Din fucking jävla hora"
- allra minst till sin bästa vän som just sagt att hon vill köpa samma klänning på gina som en.
det är min åsikt i alla fall.

nu - bahnhoff, blev inte direkt som vi tänkt oss men...nu jäklar kör vi!

peace - änd please give me some love.

dagens insikter

Heeej!
...inget svar.
det brukar alltid vara tvärtom för mig men idag hände det IGEN, jag får ett hej rakt upp i ansiktet och kollar frågande på personen och ler lite hasigt men utan att yttra något alls. tro icke att jag inte ville skrika HEJJJ! det bara blir så.
jag och min stumhet, vi klär inte varandra.

mynt + automat = läsk förhoppningsvis men inte för skånetrafikens resenärer.jag känner sympati för du tappre mynt-i-stoppare som fick gå tomhänt från automaten på tåget. jag känner även sympati för mannen vars plast kasse går sönder i ena handtaget när han ska gå av tåget.

kära medmänniskor jag lider med er, för jag vet hur det känns. tänk er att ha missat sminket på morgonen eller att folk inte svarar i telefonen när de borde. hmm...life's a bitch!

nu....filippa bark!

peace

Blondinemme

- Emilia är du modell?
- Nej...
- Okej
(några minuter senare efter att jag begrundat varför människan frågar mig detta...)
- Varför undrar du det? (snälla säg att jag skulle kunna vara en på grund av min flaggstångslängd eller nåt i den stilen)
- Nej jag såg bara bilder på dig på facebook i fina klänningar.
- Jaha, ja alltså jag har gått några visningar (jag är 100% ärlig här faktiskt) men jag jobbar ju inte som det.
- Nähä, men det var fint.
- Ja visst är klänningarna underbara...
- Njae alltså jag menade att du var snygg.

Damn it! Att jag aldrig fattar vart folk vill komma.
peace


nattsvart

Jag förstår varför jag inte har så många läsare, det ända jag skriver är att jag pluggar, det är tråkigt för mig att göra det. Hur tråkigt är det då inte för andra att läsa om hur tråkigt jag tycker att pluggning är? Nej skärpning, från och med nu ska jag skriva om intressanta saker such as:

* jag ÄLSKAR makeover program, alla ser så lyckliga ut i slutet
* idag blev jag kvitt min rosa hudton, tackar alla make up utbildade som vet vad ni pratar om

* mamma tycker vi ska åka till rom, jag bangar inte
* imorgon SKA (märk ska, för detta måste ske) jag träna med A på friskis och svettis och lyssna här: jag. ser. fram. emot. det.
* jag vill plugga på universitet, helst juridik, där är så vrålsnygga killar

studiedag

Så ska det va! Nu måste jag kolla upp lite tryckerier eftersom jag ska fixa fram 100 "destination inspiration" (Borgars musikal, smygreklam...) tröjor snarast möjligt. Dom kommer bli riktigt osatsiga men ändå balla.

Sen väntar plugget, och mamma har lovat mig att jag ska få spendera pengar idag. Jag gillar henne trots allt!

peace


play that funky music right boy,

tack för igår, tack för att ni (inte) står ut ;)
ahlberg står ut iaf, ska träffa henne nu..humm, iLike!
i don't care if monday's something bla blaa blaa, friday...i'm in love
där har ni det!
 
peace

Dagens insikter:

- jag är sjukt tråkig
- att pendla är överskattat
- jag vet vad andra inte vet att jag vet
- jag är SÄMST på att ljuga
- jag är plattfotad
- PrIba är rätt bra ändå!
- jag måste, måste, måste börja träna
- att ha rosa naglar är sjukt oball

peace

ge dig,


tristan & isolde är faktiskt rätt bra, det är obama också,


Ett styck lyckopiller kanske?


Nejtack, inte idag för idag är jag på toppenhumör, tänk vad lite borgarspirit och gullig(a) människ(a)or kan göra susen! Har nog inte varit så uppåt på länge, låter som värsta depparen men den här dagen har något speciellt över sig.

Allting klaffar och man känner sig bäst i världen, njae nästan i alla fall...

Nu ska jag till och med (med glädje) sätta igång med fyssen, hissen och matten dvs fysiken, historian och matematiken för här ska 4orna (mina betyg alltså) suddas bort och ersättas med kanske lite 5or eller möjligtvis 6or?

peace

simplicity,

eller vad ni än kallar det, detta gjorde min dag:

ett par splitter nya vita converse (i stl 38, vad hände med mina fötter?)

även hunnit med att snabbt socialisera med Olivia (ja, eller vad hon nu än har för smeknamn) och städa mitt rum. jag är på uppgång vill jag lova.

peace


Sorg

mina batterier är slut i min miniräknare. hur blir det nu med resten av matteläxan.

(skulle bara påpeka att jag gjort nästan hela läxan och är stolt!)

The power of affection


Sitter och funderar när två mörka ögon möter mig, där i ett fyrasäte brevid mig på Skånetrafikens öresundståg, jag vaknar plötsligt ur dimman. Jag ser en så underbart snygg människa sitta där och tycka han är guds gåva till mänskligheten, men det gör inget. Visst tittar han och ler mot mig, men är han inte lite äldre? Jodå, och visst kan man tänka sig hur snygg han hade varit utan sina stora jacka och tjocka tröjor. Tåget stannar, "nästa station Landskrona" ropar speakern ut, oj dags att resa sig...går lite nonchalant förbi black beauty, står och väntar på att de frodiga och feta damerna framför mig ska börja förflytta sig. Helt plötsligt möter dom dära mörka ögonen mig igen och jag skymtar även en hårklämma. Jag har såklart tappat den rakt framför fötterna på honom (helt oavsiktligt faktiskt). Genom musiken hör jag mig själv säga något sluddrigt och...tappar klämman en gång till. Denna gång får jag höra "ja, du kan ta upp den själv denna gången". Jag tar upp klämman, sätter den i håret och går iväg. Ännu en gång har jag lyckats att fullständigt få mig att framstå som en 12-åring. Detta bådar icke gott...

Familjen Andersson:

P: Har du städat klart ditt rum? (märk att mina föräldrar fortfarande tjatar på mig om detta, en gnutta pinsamt faktiskt)

E: Njae...

P: Vaddå njae, har du eller har du inte?

E: Jag har börjat (vilket självklart inte är sant, jag hade lika gärna kunnat dra till med "ja, jag är helt klar" men där kommer är ju sanningen fram lite snabbare)

P: Men Emilia, du skulle ju ha varit klar för 5 ½ timme sedan, du är snart 18 och vuxen.

E: (Skäms först men får sedan en snilleblixt) För 5 timmar sedan var jag ju inte ens hemma, och jag fyller 17 om en månad!

Ha, the battle is won och konklusionen lyder: Mina föräldrar ÄLSKAR att överdriva saker och jag är fortfarande en omogen 12-åring.


Happy, Happy

Snabbtinläggnuva! Satt just och kollade min facbook och min utvärdering låter: ALLA fyllebilder från nyår + middagar liggr uppladdade, har man missat någon är det för att ens egna klänning inte satt som den skulle eller för att man var omringad av "fel" personer (vilketinte borde hända en så planerad kväll som denna). Alla är glada och har fina vinglas i händerna (hallå, vi är 16/17. vem gillar vin?), fyllestrulen har addats och kommentarer i stil med: "oj, det där kommer inte jag ihåg" och "tack för igår kväll/natt" haglar in över händelser.

Men ja, så kan man också se på det. Frågar du vilken annan unge i min ålder så var det "the night of the year".



(klockan är kanske 00.02 eller något, vi har såklart missat tolvslaget men är lika glada ändå!)

Man blir ju trött. Mitt nyår var rätt lugnt (om man bortser från Anna, men hon är alltid hyper så) och trevligt. Nu ska jag återvända till verkligheten och börja plugga hbilistoria.

Kram på er!


RSS 2.0