Nyår, vilken panik.

Om allt går vägen får jag se ut såhär imorgon.


(Ja, ni har sett allt förut men mina pengar lyser just nu med sin frånvaro)

Ursäktar min gravida mage och färgåtergivningen, tills imorgon ska jag även fixa mitt huvud som idag tyvärr inte får medverka på bild pågrund av dess utseende. Ja, lever vi inte i en ytlig värld så vet jag inte.

Idag har jag umgåtts med Fanny, vi gjorde inte vettigt alls men kom fram till slutsatsen att: "Emilia, du har skämt ut dig!" Så så var det med det, nu vet alla det!

Mamma påpekade även idag att jag var tjock och hade fula ben, så var det med det!

 Fanny

Kärlek är människans strävan efter skönhet

Kan så vara...här kommer skönhet:


                                 
         



Nu kommer jag tyvärr inte på fler, är det någon som ser ett mönster i vad jag tycker är vackert hos människor? Haha tjejer är snyggast i blondt hår, helst fräknar, sådär härligt brunbrända, långa, smala och snygga ben. Killar ja, brunt hår, gärna lite större, vackert ansikte och bruna ögon. Gosh, jag visste inte att jag var så kategoriserande och hade en så strikt uppfattning om vad som är snyggt.

Vad tycker du är vackert? Har jag missat någon?

Tragisk Måndagkväll

Som jag innan har uttryckt så tkr jag att nyår är överskattat, vilket jag står fast vid. Jag ser ine poängen.


Tyvärr måste jag börja plugga imorgon inför vårt historia prov, även det rätt tragiskt. Skulle egentligen ha träffat Frida ikväll, men jag orkar liksom inte. Jag vill bara att skolan ska börja igen så att jag får något att göra, detta uttalande gör mig ännu mer tragisk. Jag måste nog snart rycka upp mig, jag vill resa.

Det ska jag få göra! Mamma och Pappa har bestämt att vi ska till Österrike över sportlovet och gissa vem som är glad? Emilia Andersson!

& glöm inte att hitta på några nyårsresolutions...vad blir era?

Love

Keep smiling, keep shining you know that you can always count on me


Goddag!

Jag är antagligen den siste som inte lyckats pallra mig iväg till biosalongen för att se "nya" Bondfilmen, men inte nu längre! Mina föräldrar tyckte minsann att vi skulle på bio idag och så blev det, hann även med lite tid inne på Åhléns i Helsingborg. Blev för övrigt lite kär i olivgrönt, som ni kanske märker...


                   

Ursäktar bildkvaliteten, och även färgåtergivningen :(

Happyface! Linnet var bara en extragrej, kände att jag hade lite behov av ett linne i någon konstig färg. Tröjan är kort och rätt så bylsig, eller inte jätte bylsig, så den sitter snyggt. Slänger in en bild med tröjan på! Ha en bra kväll!




Love



We've all been painted by numbers

Godkväll!

Jag ska fatta mig kort - haft en mycket trevlig dag! Mamma väckte mig tidigt och drog iväg mig till Helsingborg för shopping. Jag fick med mig ett styck ny telefon hem (som jag för övrigt använder för mycket nu, därav bilderna som följer) och en kort kavaj som jag så länge letat efter. Sen begav jag mig till Lund för att träffa Frida, världens skönaste norsk som jag inte förstår ett ord av vad hon säger när hon "snakker norsk". Hur trevligt som helst att ses igen efter ett halvår (Frankrikeresan lämnar efter sig en del vänner över hela norden), jag ska nog iväg imorgon och titta på någon match som hon och hennes handbollslag spelar hoppas även på lite snugga lundapojkar (iLike). Nu ska jag göra som jag annars brukar göra när det är lov, krypa upp under mitt stora täcke och titta på film hela natten. Ha det bra så länge!


                                       

Min sjukligt snygga kavaj, stolt som en tupp är jag!



Något hände med min hudton, likblek och lika ovetande som vanligt! Haha,
(jag tror Frida har fuskat eller så är hon halvneger? Vem vet?)

Nästan midnatt

Och här sitter jag ändå. Funderar på vilken mobil jag ska inhandla, och även på vad jag vill handla imorgon.

Ändå rätt roligt om jag bara totalt går mot strömmen och köpen en sån där uppvikningsbar gammal samsung eller något. Undra hur folk hade reagerat:

"Kolla min nya asballa telefon, direkt från affären knappt satt in simkortet än"




Waiting on the world to change



Hej alla! Nu har jag bestämt mig för att uppdatera min blogg lite oftare, jag var så duktig i somras...nu gör jag inget. Kan bero på att jag inte har något liv då min IButbildning tar död på mig. Men det ska nog lösa sig. Nog om det, bara lite news för er.

Så här snygg var jag i Söndags, jag var minsann på Hipp i Malmö då det ställdes till med fest. Väldigt trevligt och ja, allting gick väl bra. Dagen efter hann jag med lite julshopping i hysteriska Malmö (Lindé, Anna & Martina kan känna sig lyckliga, kom och hämta ut erat byte)

Så ligger det till, här kommer en liten lista:


+

1. John Mayers - musikalisk upptäckt? You just gotta love it!
2. Mellandagsrea - Emilias nya garderob startar sitt liv här.
3. Politik - jag har börjat engagera mig, det här är roligare än jag trodde.
4. Ofet mat - kan någon slänga ut all risgrynsgröt och choklad och ge mig en sallad?
5. Vara rik - och kunna välja FRITT bland nya mobiler som man såklart MÅSTE ha. Jag gillar det.

-

1. Överkonsumtion - hur mycket julklappar behöver en unge på 4 år? Jag skulle säga att en till två räcker.
2. Kalla hus - okej att vi har ett gammalt hus, men frös gjorde man väl på 40-talet också?
3. Nyår - årets mest överskattade högtid, efter midsommar.
4. Gud - vad fasen hände med snön detta året?
5. Folk som inte går i kyrkan på julafton - kan man bli mer irriterad? Att gå i kyrkan på julafton är bland det härligate som finns. Jag är inte sarkastisk (vilket ofta är fallet) utan jag menar det. Jättemysigt ju!

The history books forgot about us and the bible didn't mention us, not even once...

Nej, så kan det gå. Ikväll blir det trevligt! Hela kunskapsgänget, IB (minus en del)ungarna och resterande (känn der träffade Louise, Knutan & Clara) kommer till mitt hus. Emilia ska laga mat, och städa. Två egentligen helt omöjliga saker för värdinnan ifråga händer under ett och samma tak en dag. Mina föräldrar är stolta, jag vet det! Så även min döda gammelfarmor, hon sitter där uppe och tänker "Äntligen har skitungen fått ihop ett städat hus och mat" fast det gör hon ikväll, det har liksom inte hänt ännu.



Det är julafton om 4 dagar, du många julklappar har Emilia?
Svar: 0.
Jag vet, jag är underkänd i julklappsköpning. Jag är nog underkänd i att planera, något jag märkt de senaste dagarna. Jag har inget att ta på mig idag så jag har skickat ut Fanny att handla till mig. Tack! <3 Hoppas det passar och att jag blir nöjd, fast det blir säkert toppen!

Nu ska jag återgå till att städa och ringa och gnälla på Louise att hon uppför sig dåligt, alltid lika skojsigt vill jag påpeka.
Puss på er alla :*

RSS 2.0